*** Kertjét megkapja cd-n is ilyen volt ilyen lett formába *** metszés, permetezés *** ne feledje megtápoztatni a füvet, thuját *** Öntözőrendszerét indításkor átvizsgáljuk, beállítjuk *** Gyepszellőztetés *** Cserje metszés, alakítás *** TŰZIFA***TŰZIFA***TÉRKÖVEZÉS***TÉRKŐ***TÉRKŐ***TÉRKÖVEZÉS***TŰZIFA***FALBURKOLÁS***KERÍTÉS BURKOLÁS***KALODÁS TŰZIFA***TÉRKÖBÚRKÓLÁS***HULLÁM KŐ***FLAMAND TÉRKŐ AKCIÓ***AKCIÓ***AKCIÓ***AKCIÓ***TÉRKŐ***

Lakóparkok szépítése

2010.01.30.

Lakóparkok, sorházak, új építésű lakások kertjeinek és utca frontjának teljes építése, fenntartása, tervezése.

Kedves Kerttulajdonos! 

Ki ne találkozott volna azzal a problémával, hogy egy Ön előtt álló feladat túl nagy falatnak bizonyult?

Bizony a kertben, a kert kialakításakor és fenntartásakor gyakran érezheti Ön is így, hiszen a szép kert megalkotása és megtartása nem kis feladat. Rengeteg időt, szakértelmet és nem kevés pénzt igényel...  

A laikus ügyfél gyakran gondolja azt, hogy kertészt hívni és foglalkoztatni nagyon nagy kiadás, „csak a gazdagoknak járó kiváltság”. Ez igen vitatható álláspont. Gyakran keresnek meg olyan ügyfelek, akik már sok energiát és pénzt fordítottak rá a kertjükre, de szakértelem, idő hiányában a próbálkozásuk kudarcba fulladt. Én azt szoktam tanácsolni, hogy mielőtt kedvünket szegné a sikertelenség, érdemes kertész véleményét kikérni és akár az egész, akár a részmunkákra árajánlatot kérni. Ebben szeretnék Önnek segíteni. 

A továbbiakban, kérem, tekintse át ezt a szóróanyagot, melyben igyekszem az Ön számra is kedvező ajánlatokat és megoldásokat kínálni. 
 

Teljes kertépítés, kertfenntartás

A kezdetektől az utolsó simításokig...

Építkezés utáni, vagy elhanyagolt állapotban lévő kertet nem könnyű egyedül rendbe hozni. Elhúzódó, hosszadalmas, fárasztó munka. Erre kínálunk megoldást a teljes kertépítéssel. Itt igyekszünk az Ön válláról minden terhet levenni. Ön megálmodja a pénztárcájához való kertet és mi megvalósítjuk.

A mai új trend, az úgynevezett lakópark jellegű közösségek létrejöttével új igény jelent meg a kertészetben: sorházi és ikerházak kis kertjeiben szeretnének az ott lakók élvezetes, igényes és komplex kertet megvalósítani. Mindezt kicsi területen. Erre kínáljuk az elszeparált kis lugasok, sütögetők, medencék, kis tavak, játszótér és szaletli kialakítását. Az itt felsorolt kertészeti elemek egyaránt szolgálják mind az aktív pihenést keresők, mind az elvonulni vágyók igényeit.

Külön ajánljuk ezt társasházi közösségek figyelmébe, ahol anyagi összefogással gyorsan, és olcsón lehet kialakítani egy mindenki számára kellemes kültéri környezetet. 

Csináld magad csomagok vékonyabb pénztárcára.

Ha Ön úgy érzi, hogy időt, munkát tudna szánni kertjére, de hiányzik hozzá a szakértelem...

Csináld magad csomagjaink füvesítésre, öntözőrendszer telepítésre, sziklakert építésre, különböző évelő és örökzöld ágyások kialakítására szolgálnak. Ebben az esetben Ön egy egyszeri, teljes körű tervezést és tanácsadást kap. A tervezés után összeállítjuk Önnek a kívánt csomag teljes tartalmát, és azt házhoz szállítjuk. Szakemberünk elmagyarázza, megmutatja Önnek a telepítés fortélyait. Természetesen Ön ezután sem marad magára, hiszen szakembereink továbbra is bármikor rendelkezésére állnak, ha elakadna. 

Továbbá vállaljuk:

 • átalánydíjas kertkarbantartást májustól novemberig
 • öntözőrendszer telepítést, javítást, karbantartást
 • térkövezést
 • füvesítést - vetett és gyepszőnyeges
 • talajmunkák
 • növényültetést, növényápolást, tápozást, metszést
 • tó kialakítását, karbantartását, tisztítását
 • sziklakertek, támfalak kialakítását
 • udvari világítás kialakítását, automatizálva is
 • gyermeksarok kialakítását
 • kiülő és sütögető helyek kialakítását
 • fakivágást

--------------------------------------------------------------------------
(Ezen a helyen a kommentezés lezárásra került, új hozzászólásokat nem fogadunk.)