Rólunk

1992-től foglalkozunk dísznövények, palánták, kertészeti kellékek és egyéb kerti kiegészítők forgalmazásával. Eleinte egyéni vállalkozás keretein belül, majd később a jó minőségű, és megfizethető árú termékeinknek hála, a piaci lehetőségeink bővülésével a jóval tágabb teret nyújtó társas cégformára váltva.

Cégünket a Hajnal-Plaszt Kft-t 1998-ban alapítottuk, a termelés és az értékesítést immáron több szolgáltató profillal is bővítve.

Termékeinkkel a kezdetek óta jelen vagyunk, saját tulajdonú eladó térrel az ország legnagyobb forgalmát lebonyolító nemzetközi nagykereskedelmi platformján a szigetszentmiklósi Flora Hungária piacon.

A közvetlen értékesítést, és ügyfeleink gördülékenyebb kiszolgálását is szem előtt tartva, 2003-ban Gyálon 1700 m2-es telephelyen kertészeti árudát nyitottunk, mely azóta is folyamatosan bővülve, többször átépítve látja el kertészeti termékekkel a déli agglomeráció lakosságát.

A kertépítés és kertgondozás, az öntözőrendszer telepítés, a közületek és magánszemélyek számára történő parkosítási és fásítási munkák az évek során cégünk egyik legproduktívabb tevékenységévé nőtte ki magát.

Munkáink során kizárólag az általunk is használt, kipróbált, az árudánkban is értékesített termékeket használjuk fel.

Növényeinket, kiegészítőinket csakis első kézből, közvetlen forrásból, kizárólag termelők és gyártók segítségével szerezzük be. Évtizedes jó üzleti kapcsolatainknak köszönhetően garantáltan kiváló minőségben. Beszállítóink közt kiemelt helyet foglalnak el a Metra Kft, a T-Markt, a Garri, a Hungaroplant, az Oázis kertészeti lánc, a Lonkai műkő Kft és rengeteg Pest megyei kertészet és növénynemesítő vállalkozás.

Üzleti stratégiánk minden esetben a hosszú távú partnerséget helyezi előtérbe, ezért kivitelezéseinket mindenkor a megrendelőink igényeihez igazítva végezzük el, elképzeléseiket, időbeosztásukat és lehetőségeiket szem előtt tartva.

Elégedett partnereink közé tartozik többek közt számos állami intézmény, Gyál, Bugyi, a XVIII. kerület önkormányzata, az Oázis kertészeti lánc, valamint rengeteg építőipari vállalkozás is a kiszolgált magánszemélyek mellett.

Cégünk alapítása óta családi vállalkozásként működik, ezáltal is gyorsabb, rugalmasabb ügyintézést és munkavégzést lehetővé téve.

A cég vezetője Hajnal Sándor, a T-Markt Hungária által minősített, okleveles öntözőrendszer tervező és telepítő.

Cégünk vállalja:

Rendelkezünk saját gépparkkal és szállító járművekkel, és partnereink segítségével minden megállapodás szerinti feladatot képesek vagyunk megoldani.

Természetesen a felsoroltakon kívüli egyéb, egyedi elképzeléseket is igyekszünk magas színvonalon és rövid határidővel teljesíteni.

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mindenben segítünk!
Igyekszünk az Ön számra is kedvező ajánlatokat és megoldásokat kínálni.